REDSI IZUGBILI DOBIVENU UTAKMICU / Fantastični United preokrenuo protiv vječnih rivala

Image
Foto: AP Images

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 39. minuti kada je isključen domaći igrač Jonjo Shelvey zbog oštrog starta s dvije noge. Do tada su 'Redsi' bili apsolutno bolji i bliže vodstvu.

23.9.2012.
16:51
AP Images
VOYO logo

U sudaru dvaju najtrofejnijih engleskih nogometnih klubova Manchester United je na Anfiledu pobijedio Liverpool 2:1 skočivši na drugo mjesto ljestvice sa 12 bodova iz pet kola.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 39. minuti kada je isključen domaći igrač Jonjo Shelvey zbog oštrog starta s dvije noge. Do tada su 'Redsi' bili apsolutno bolji i bliže vodstvu. Liverpool je poveo s igračem manje u prvoj minuti nastavka golom StevenaGerarda, no United je u nastavku uspio preokrenuti rezultat, a strijelci su bili Rafael (51) i RobinVanPersie (81-11m). Igrači Liverpoola imali su velikih prigovora na dosuđeni kazneni udarac, posebice jer sudac Mark Halsey nije dosudio kazneni udarac za domaćine u dvije slične situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom United je skočio na drugo mjesto ljestvice sa 12 bodova, jednim bodom manje od lidera Chelsea, dok je Liverpool ostao u zoni ispadanja sa svega dva boda iz pet kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike