CHELSEA ISPUSTIO POBJEDU / Fantastičan povratak Uniteda nakon tri gola minusa

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaši Manchester Uniteda ponovno su pokazali svoju čvrstu volju i karakter nakon što su se u derbiju 24. kola vratili od tri gola zaostatka protiv Chelseja.

5.2.2012.
19:30
PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 24. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea i Manchester United su na Stamford Bridgeu odigrali 3:3 nakon što je Chelsea ispustio tri gola prednosti.

Bluesi su golovima JonathanaEvansa (36-autogol), JuanaMate (46) i DavidaLuiza (50) vodili 3:0, no United je u posljednjih 40 minuta s tri gola uspio iščupati bod. Strijelci za "Crvene vragove" bili su WayneRooney (58-11m, 69-11m), te JavierHernández (84).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je odigrana i utakmica između Newcastle Uniteda i Aston Ville, a slavio je domaćin 2:1. Golove ze Newcastle zabili su Demba Ba (30) i Papiss Cisse (71), dok je strijelac za Villu bio Robbie Keane (45+5).

Na ljestvici vodi Manchester City s 57 bodova, United ima 55, a treći je Tottenham sa 49 bodova, no Spursi imaju utakmicu manje, u ponedjeljak ih očekuje gostovanje kod Liverpoola. Chelsea je na četvrtom mjestu sa 43 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo