DRAMA U ŠPANJOLSKOJ / Falcao šokirao 'Žutu podmornicu'

Image
Foto: Pixsell

Villarreal, koji je ne tako davno igrao i polufinale Lige prvaka, poražen je kod kuće od Atletico Madrida (0:1) pogotkom Radamela Falcaoa i oprostila se od elitnog društva španjolskog nogometa.

13.5.2012.
23:35
Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Villareala ispali su u Drugu ligu, a Malaga će po prvi puta u povijesti igrati u Ligi prvaka - sukus je zadnjega kola španjolske Primere.

U dramatičnoj završnici bitke za ostanak presudio je pogodak Raula Tamuda za Rayo Vallecano u 90. minuti za pobjedu protiv Granade (1:0), kojim je Rayo ostao u Primeri, a ispao Villareal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekad slavna Žuta podmornica, koja je ne tako davno igrala i polufinale Lige prvaka, poražena je kod kuće od Atletico Madrida (0:1) pogotkom Radamela Falcaoa i oprostila se od elitnog društva.

Spasila se i Zaragoza, koja je dobila u gostima Getafe s 2:0 u utakmici u kojoj je Getafe imao tri crvena, a Zaragozi je u 80. minuti isključen hrvatski reprezentativac Tomislav Dujmović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malaga će u kvalifikacije Lige prvaka zahvaljujući pobjedi od 1:0 protiv Sporting Gijona, koji također napušta Primeru.

Real je na svom Bernabeu proslavio naslov s 4:1 pobjedom nad Mallorcom, čime su postavili novi ligaški rekord od 121 postignuta pogotka, a Cristiano Ronaldo je zabio jedan, ukupno 46.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U remiju Espanyola i Seville (1:1) Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret za goste.

Real, Barcelona, Valencia i Malaga će u Ligu prvaka, a Atletico Madrid, Levante i Athletic Bilbao kao finalist kupa idu u Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo