UPITAN I ZA SP? / Fabregas slomio nogu i zabio

Image

Kapetan Arsenala je nakon četvrtfinalne utakmice Lige prvaka s Barcelonom stadion napustio na štakama. Ako se utvrdi da je riječ o lomu noge, ova bi sezona za njega mogla biti završena.

1.4.2010.
8:10
VOYO logo

LONDON - Kapetan Arsenala i veznjak španjolske nogometne reprezentacije Cesc Fabregas (22) najvjerojatnije se teže ozlijedio u završnici prvog četvrtfinalnog dvoboja Lige prvaka protiv Barcelone u srijedu u Londonu, te bi ova sezona za njega mogla biti završena.

Fabregas, koji je odigrao čitavu utakmicu iako nekoliko dana nije trenirao zbog ozljede koljena, stadion je napustio na štakama nakon što se ozlijedio kada ga je stoper Barcelone Puyol u 85. minuti srušio u kaznenom prostoru. Iako ozlijeđen, Fabregas je sam izveo penal i postavio konačni rezultat 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne osjećam se dobro. Bojim se najgorega, odnosno da je neka kost u nozi slomljena", rekao je Fabregas koji će se tijekom četvrtka podvrgnuti detaljnom liječničkom pregledu.

Ukoliko se pokaže da je Fabregas uistinu slomio nogu, ove sezone više neće igrati za Arsenal, a upitan je i njegov nastup za reprezentaciju Španjolske na Svjetskom prvenstvu od 11. lipnja do 11. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je u srijedu do kraja sezone ostao bez još jednog standardnog člana početne postave, bivšeg kapetana i braniča francuske reprezentacije Williama Gallasa koji je ozlijedio list. No, Gallas bi trebao biti spreman za SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo