MALI "NOĆNI" RAZGOVORI / Fabregas: Calderon me pozvao u Real

Image

Bivši predsjednik kluba želi arsenalovog nogometaša kako bi si priskrbio glasove u utrci za čelnog čovjeka "Kraljevskog kluba".

31.3.2009.
12:48
VOYO logo

Neće bez borbe Ramon Calderon odustati od predsjedničke fotelje madridskog Reala. Stoga je bivši predsjednik španjolskog nogometnog giganta okrenuo broj arsenalovog Cesca Fabregasa. Mladi veznjak priznao je razgovor medijima.

"Istina je da sam vodio telefonski razgovor s bivšim predsjednikom Reala Ramonom Calderonom. Bio je spominjan njegov mogući dolazak na mjesto predsjednika kluba, kao i moj u Madrid, ali ne mogu govoriti da je zaključeno bilo što ozbiljno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da svojim ponašanjem na terenu i u dresu Arsenala nikada nisam nagnao druge klubove na razmišljanje kako sam spreman za prodaju. Volim ovaj klub, suigrače, trenera i navijače, te radim na tome da u Arsenalu ostavim što bolji dojam i da klub ostvaruje što bolje rezultate".

Calderon je odstupio s mjesta predjednika kada se saznalo da je manipulirao članovima i glasovima na godišnjoj skupštini kluba. No, svi španjolski mediji u ovom trenutku sugeriraju da je Florentino Perez, gotovo sigurno, pobjednik novih predsjedničkih izbora u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo