'imamo svoje adute' /

Evo što Tudor jamči uoči subotnjeg derbija

Image
Foto: Marko Jurinec/Pixsell

Po Tudorovim riječima Dinamo je "apsolutni favorit" za osvajanje prvog mjesta u Prvoj HNL, ali u sutrašnjem derbiju na Poljudu Hajduk ima svoje adute jer je domaćin te je uvjeren da će publika na Poljudu biti dvanaesti igrač Splićana.

13.9.2013.
13:00
Marko Jurinec/Pixsell
VOYO logo

SPLIT - Trener nogometnog kluba Hajduk IgorTudor najavio je kako će njegova momčad u sutrašnjem derbiju protiv Dinama igrati agresivno te se nada pobjedi svoje ekipe.

"Hajduk će u sutrašnjoj derbi utakmici protiv Dinama biti borben i agresivan, to mogu jamčiti", rekao je Tudor na današnjoj konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po Tudorovim riječima Dinamo je "apsolutni favorit" za osvajanje prvog mjesta u Prvoj HNL, ali u sutrašnjem derbiju na Poljudu Hajduk ima svoje adute jer je domaćin, te je uvjeren da će publika na Poljudu biti dvanaesti igrač Splićana.

"Dinamo najavljuje svoju, a mi svoju pobjedu i to je sastavni dio ovakvih derbija i sporta općenito, ali na terenu će se pokazati tko je bolji", istaknuo je Tudor, naglašavajući kako nakon oporavka od ozljede očekuje od JeanaEvrardaKouassa "da bude prevaga" u korist Hajduka čiju bi kvalitetu trebala "pojačati" i dvojica novopridošlih igrača HarisBukva i GiorgioIluridze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski upit je li momčad opterećena polemikom između splitskog gradonačelnika IveBaldasara, koji govori da je Hajdukov ukupni dug 124 miiljuna kuna, i Uprave i Nadzornog odbora koji opovrgavaju te navode i tvrde da je ukupni dug splitskog kluba 43 milijuna kuna, Tudor je odgovorio niječno.

"To apsolutno nema utjecaja na momčad, jer igrači su već mjesecima i godinama naviknuti na takvo ozračje i to im nije ništa novo", kazao je Tudor, koji je za trenera Dinama Branka Ivankovića rekao kako ga ne poznaje puno kao trenera, ali vidi da je "jedan gospodin i čovjek na mjestu, a to je pozitivna stvar", zaključio je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo