BIVŠA ZVIJEZDA 'KRALJEVA' / Evo što Šuker misli o Modrićevom transferu u Real

Image
Foto: PIXSELL

Davor Šuker tri je sezone neumoljivo parao mreže u bijelom Realovom dresu, a danas je oduševljen mogućnošću da jedan Hrvat preseli u svlačionicu na Santiago Bernabeuu.

17.8.2012.
8:56
PIXSELL
VOYO logo

Transfer LukeModrića u Real Madrid je pred realizacijom pa se španjolska javnost sve više interesira o kvalitetama omalenog dirigenta hrvatske reprezentacije. Tako je novinar Marce, španjolskog sportskog dnevnika i neslužbenog biltena Kraljevskog kluba, stigao u Split na okupljanje hrvatske reprezentacije uoči dvoboja sa Švicarskom kako bi razgovarao s čovjekom koji je obilježio povijest madridskog velikana.

DavorŠuker tri je sezone neumoljivo parao mreže u bijelom Realovom dresu, a danas je oduševljen mogućnošću da jedan Hrvat preseli u svlačionicu na Santiago Bernabeuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovim transferom hrvatski nogomet bi dodatno dobio na važnosti, što mi je kao predsjedniku HNS-a iznimno drago. Real je pobjednička momčad, a tako će i ostati. Bilo bi to izvrsno da Luka potpiše za Kraljevski klub", oduševljeno je komentirao Šuker.

Također, svom je bivšem klubu poželio da u ovoj sezoni osvoji jubilarni deseti naslov u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Perez i Mourinho imaju dobar projekt i ne sumnjam da će postići uspjeh", uvjerena je nekadašnja zvijezda madridskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo