KANULA MU SUZA NA OKO / Evo kako je Torcida 'pozdravila' Željka Keruma

Željko Kerum ovih je dana poželio postati gazda Hajduka, a Torcida mu je na sinoćnjoj utakmici jasno pokazala što o tome misli. Salvu vrijeđanja izdržao je čitavih deset minuta, nakon čega su on i njegov šeširić napustili Poljud.

20.7.2012.
18:15
VOYO logo

Hajdukov sin razmetni u četvrtak se, u svoj svojoj veličini - plus šeširić, razmetao u vip loži. Spustio se Kerum među plebejce i samo što mu suza nije kanula na oko. Ne zbog hajdučke pobjede nad Latvijcima, nego zbog ovih riječi:

"Kerume Turčine, napuši se ku*****!"

Tako je Torcida pozdravila Kerumov pokušaj preuzimanja njihova voljenog kluba.

Jadan i posramljen pokupio se nakon svega desetak minuta navijanja. Nije ni čudo jer direktor splitskog svemira posljednjih dana opako diže tlak svima u kojima kuca srce hajdučko.

Poslovno carstvo mu navodno propada, pa se odlučio čovjek malo uhvatiti baluna. Danas mu je, priča se po Splitu, glava u sto baluna. Od muke se, kažu, napio jer teško je biti neshvaćen.

"Čovjek ima pravo reći da će skinuti šešir, da će skinuti hlače, ali neće skinuti ljude", rekao je predsjednik Nadzornog odbora Hajduka JosipPaladino.

Šešir je ostao postojan, a i hlače su na mjestu. Skinuo je, doduše neki dan majicu i pokazao više no što treba. Ali Splićani će ga radije gledati ovako obnaženog nego u hajdukovu dresu.

Popne li se Kerum na čelo Hajduka - Zločesti plavi dečko dobit će dostojnu konkurenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo