NEUKROTIVI MARIO / Evo kako je Milanov 'Bad Boy' zbunio navijače

Image
Foto: AP

Balotelli je nedugo nakon novog kiksa Milana na Twitteru napisao "Ovo je kraj", no nekoliko sati kasnije malo je smirio navijače 'tweetom' - "Milan zauvijek"!

24.11.2013.
15:18
AP
VOYO logo

MILANO - Talijanski nogometaš MarioBalotelli zbunio je svoje obožavatelje u nedjelju kada je na svom Twitter profilu napisao "ovo je kraj" samo nekoliko sati nakon što je promašio jedanaesterac na utakmici između Milana i Genove koja je završila rezultatom 1-1.

Međutim šest sati kasnije Balotteli je poslao drugi tweet, ovaj put na talijanskom u kojem je napisao: "Milan zauvijek".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gazzetta dello Sport" nagađa da je Balotelli možda mislio na mogući transfer u zimskom prijelazom roku ili da Milanovom treneru MassimilianuAllegriju prijeti otkaz.

Balotelli je promašio jedanaesterac u 36. minuti utakmice protiv Genove kada je rezultata bio 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan nije pobijedio u zadnjih sedam utakmica u svim natjecanjima u kojima sudjeluje i trenutačno je 11. u Serie A, s pet bodova prednosti ispred Sampdorije koja je u zoni ispadanja.

Rezultat ove utakmice razljutio je navijače milanskog kluba tako da su neko vrijeme zadržali igrače na stadionu San Siro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo sat vremena nakon utakmice je približno 400 navijača ostalo okupljeno ispred stadiona ne želeći pustiti nogometaše te su zahtijevali sestanak s vodstvom kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo