Play ponuda

ŠPANJOLCI PIŠU KAO DA SU NAS VEĆ DOBILI / 'Ovo je posljednji ples ove Hrvatske, mi onda idemo na Francuze'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

El Mundo ističe kako je Luka Modrić 'šef' ove reprezentacije, ali napominju kako je hrvatska obrana dosta propusna

25.6.2021.
22:41
Luka Stanzl/PIXSELL
Play ponuda

Hrvatska nogometna reprezentacija za tri dana igra protiv Španjolske u osmini finala Europskog prvenstva. Vatreni će u ponedjeljak od 18 sati igrati u Kopenhagenu.

Poznati španjolski list El Mundo objavio je tekst u kojem su analizirali Hrvatsku, a pogotovo jedan naš veliki problem, a to je obrana.

"Dva mjeseca nakon Svjetskog prvenstva, Hrvatska je pretrpjela težak poraz od 6:0 protiv Španjolske. To je trebao biti signal da je kraj jedne ere, ali Zlatko Dalić uspio je zadržati poziciju i osigurati plasman na Europsko prvenstvo", stoji u tekstu.

Modrić je šef

"U prvoj fazi ovog natjecanja nisu bili dobri, protiv Engleza jedva da su zapucali na gol, a u drugoj je utakmici izbornik iznenađujuće na klupi ostavio Marcela Brozovića. Protiv Škotske su se patili, ali su se uzdigli, najviše zbog Modrićevog sjajnog gola vanjskom.

Image
PRIPREME ZA ŠPANJOLCE /

Nevjerojatan detalj na treningu Vatrenih, pa što će svijet reći kad ovo vidi?

Image
PRIPREME ZA ŠPANJOLCE /

Nevjerojatan detalj na treningu Vatrenih, pa što će svijet reći kad ovo vidi?

El Mundo ističe kako je Luka Modrić "šef“ ove reprezentacije, ali napominju kako je hrvatska obrana dosta propusna.

"Hrvatska svoj uspjeh u Rusiji nije osigurala dobrom obranom. Primili su devet golova u osam utakmica, a puno su primali i u Ligi nacija. Ukratko, Hrvatska je momčad s puno individualnog talenta, ali tamo pomalo vlada anarhija. Imaju problema u obrani i čini se da je ovo njihov posljednji ples. Španjolci bi ih trebali dobiti na brzinu i intenzitet. A onda za nas slijedi vjerojatno moćna Francuska", zaključuje se u tekstu El Munda.

Play ponuda
Play ponuda