RADIKALNA PROMJENA / Mlada engleska zvijezda izgleda neprepoznatljivo, pogledajte što je napravio pred utakmicu s Hrvatskom

Image
Foto: Profimedia

Sve je podsjetio na legendarnog Paula Gascoignea

8.6.2021.
13:25
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska će u nedjelju u 15 sati otvoriti Euro 2020 protiv Engleske na Wembleyu. Domaćini na natjecanje dolazi kao drugi favoriti iza Francuske. Stoga je jasno koliko težak posao čeka Zlatka Dalića i njegove izabranike u tom susretu.

Pogotovo jer se Englezi žele osvetiti Vatrenima za bolan poraz u polufinalu SP-a u Rusiji. A uoči ovog susreta u središtu pozornosti našao se Phil Foden, koji je ove sezone briljirao u dresu Manchester Cityja i osigurao si mjesto u početnih 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posveta Gazzi

Foden je nekoliko dana prije početka Eura iznenadio fanove jer se obojio u plavo, a prema njegovom statusu na Instagramu kao da je novi izgled posvetio legendarnom Gazzi, koji je isto napravio prije Eura 1996.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 21-godišnjak je u netom završenoj sezoni bio prva zvijezda Manchester Cityja i oduševio je svojim igrama. Ukupno odigrao 50 utakmica u svim natjecanjima te je postigao 16 golova i tome nadodao deset asistencija. Jasno je da će biti prava napast za Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo