NITKO NE MORA U IZOLACIJU / Izbjegli smo katastrofu u redovima Hrvatske, a sve zbog strogog režima u stožeru u Rovinju

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Perišiću je određena mjera samoizolacije u trajanju od deset dana i veliki je to udarac za Vatrene

27.6.2021.
10:21
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Hrvatski nogometni savez zaprimio test koji je pokazao da je Ivan Perišić pozitivan na virus SARS-CoV-2, liječnička služba hrvatske reprezentacije obavijestila je o situaciji nadležnu epidemiološku službu te pritom pokazala kako je reprezentacija tijekom Europskog prvenstva poštivala sve propisane mjere Stožera civilne zaštite RH, kao i mjere Uefinog Return to Play protokola.

Prema dostavljenim informacijama, nadležna epidemiološka služba procijenila je kako su mjere poštivane te da osim pozitivnog Ivana Perišićakojem je određena 10-dnevna izolacija, ostali igrači te članovi stožera i delegacije ne trebaju ići u samoizolaciju. Reprezentacija u nedjelju u 10:35 leti iz Pule u Kopenhagen gdje je u ponedjeljak u 18:00 sati čeka utakmica protiv Španjolske u osmini finala Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEOČEKIVANA VIJEST /

Mogu li Španjolci zbog Perišića tražiti pobjedu za 'zelenim stolom'? Dobili smo odgovor HNS-a

Image
NEOČEKIVANA VIJEST /

Mogu li Španjolci zbog Perišića tražiti pobjedu za 'zelenim stolom'? Dobili smo odgovor HNS-a

"Svjesni smo da se ovakvo nešto može dogoditi svakoj reprezentaciji i svakom pojedincu. Upravo zato od prvoga dana poštujemo sve mjere Stožera, kao i Uefin protokol, kako bismo spriječili mogućnost izolacije za veći broj igrača. U kontekstu novonastale situacije, liječnička služba čini sve kako bismo spriječili eventualno širenje virusa, kao što smo uspješno činili i tijekom jeseni kada smo imali slične pojedinačne slučajeve tijekom Lige nacija. To uključuje i antigensko testiranje koje je potvrdilo da nema drugih zaraženih članova reprezentacije. Žao nam je što Ivana neće biti protiv Španjolske, a želimo mu da mu COVID-19 prođe što brže i uz što manje simptoma", poručio je liječnik reprezentacije, dr. Saša Janković.

Velik udarac za Vatrene

Perišiću je određena mjera samoizolacije u trajanju od deset dana i veliki je to udarac za Vatrene jer je Perišić bio jedan od najboljih igrača Hrvatske u grupnoj fazi natjecanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić neće moći igrati protiv Španjolske, a uspiju li "'vatreni" izboriti mjesto u četvrtfinalu, Perišić neće moći konkurirati ni za tu utakmicu koja je na rasporedu 2. srpnja, kao ni za eventualni nastup u polufinalu 6. srpnja, što je posljednji dan Perišićeve samoizolacije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo