Play ponuda

NEOČEKIVANA VIJEST / Mogu li Španjolci zbog Perišića tražiti pobjedu za 'zelenim stolom'? Dobili smo odgovor HNS-a

Image
Foto: Profimedia

Također, oglasili su se iz HNS-a te rekli kako nitko od igrača neće morati u izolaciju

27.6.2021.
10:02
Profimedia
Play ponuda

Hrvatski nogometni savez objavio je kasno sinoć da je Ivan Perišić pozitivan na koronavirus te da će sigurno propustiti utakmicu protiv Španjolske.

Perišić je propustio posljednji trening reprezentacije, nije se znao točan razlog, ali sad je svima jasno da se radilo o mjerama opreza.

Nakon ovoga logično je bilo postaviti pitanje hoće li se utakmica Hrvatske i Španjolske održati i imaju li Španjolci ikakvu osnovu da traže eventualnu odgodu utakmice ili eventualno tri boda za "zelenim stolom". Poslali smo upit HNS-u, a glasnogovornik Tomislav Pacak odgovorio nam da će se utakmica održati po rasporedu i da to nije upitno.

Nitko ne mora u izloaciju

Također, oglasili su se iz HNS-a te rekli kako nitko od igrača neće morati u izolaciju.

Image
POZADINA PRIČE /

Ova situacija s Perišićem nije slučajna: 'Bojim se da nam se nešto ne dogodi...'

Image
POZADINA PRIČE /

Ova situacija s Perišićem nije slučajna: 'Bojim se da nam se nešto ne dogodi...'

"Prema dostavljenim informacijama, nadležna epidemiološka služba procijenila je kako su mjere poštivane te da osim pozitivnog Ivana Perišića, kojem je određena 10-dnevna izolacija, ostali igrači te članovi stožera i delegacije ne trebaju ići u samoizolaciju. Reprezentacija u nedjelju u 10:35 leti iz Pule u Kopenhagen gdje je u ponedjeljak u 18:00 sati čeka utakmica protiv Španjolske u osmini finala Europskog prvenstva", objavljeno je na stranicama HNS-a u nedjelju ujutro.

Play ponuda
Play ponuda