KRŠ I LOM U REDOVIMA FRANCUSKE / Procurili nestvarni detalji, Rabiotova majka napala Mbappevovu obitelj: 'Sramota za igrača njegove kvalitete'

Image
Foto: Profimedia

Mbappe je, inače, nakon susreta rekao da je Francuska bila "nevjerojatno tužna"

30.6.2021.
9:54
Profimedia
VOYO logo

Reprezentacija Švicarske priredila je veliko iznenađenje plasiravši se u četvrtfinale EP-a nakon što je u susretu osmine finala u Bukureštu boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedila Francusku s 5-4. Galski pijetlovi tako su ostali bez prilike da ponove uspjeh od prije 21 godinu kada su u isto vrijeme nosili titulu svjetskog i europskog prvaka.

A nakon utakmice počele su curiti informacije koje možda i najbolje govore zašto je došlo do kraha u francuskoj reprezentaciji. Francuski mediji ističu kako je nakon poraza došlo do ružnih scena u loži te sukoba između Mbappéove i Rabiotove obitelji. Točnije Rabiotova majka se sukobila s napadačevom obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Naučite ga pameti'

"Sramota je da je opalio ovako za igrača njegove kvalitete. Pucao je prelagano. Nadam se da ćete ga naučiti pameti i zato što je previše arogantan", navodno im je poručila Veronique Rabiot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, otkriveno je i da je tijekom utakmice sa Švicarskom bilo napeto među igračima. Navodno su se Rabiot i Paul Pogba vrijeđali i svađali jer Juventusov veznjak nije bio zadovoljan defenzivnim pristupom zvijezde Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, piše se i da je Rafael Varane napao Benjamina Pavarda zbog loše igre u obrani. Zvijezda Bayerna je pak za istu stvar okrivila Pogbu, za što je dobila podršku Varanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispričao se

Mbappe je, inače, nakon susreta rekao da je Francuska bila "nevjerojatno tužna" nakon ispadanja s turnira i da će ga njegov promašaj noćima držati budnim.

"Žao mi je zbog ovoga. Htio sam pomoći momčadi, ali nisam uspio", napisao je Mbappe na svom Instagramu. "Bit će teško spavati nakon ovoga, ali nažalost to su usponi i padovi ovog sporta koji toliko volim." "Najvažnije će biti ponovno se vratiti jači za buduće izazove. Čestitke i sretno švicarskoj momčadi", završio je Mbappe. Švicarska će u petak u četvrtfinalu igrati protiv Španjolske koja je izbacila Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo