Burno u Srbiji / Četiri reprezentativca se pobunila protiv Piksija: 'Ili on ili mi'

Image
Foto: profimedia

U svlačionici Srbije trenutno vlada kaos.

26.6.2024.
15:24
profimedia
VOYO logo

Srbija je odigrala 0-0 s Dancima i time ispala s Europskoga prvenstva. Najviše kritika dobio je izbornik Srbije Dragan Stojković Piksi, a prema srpskim medijima izgleda da se nekoliko igrača pobunilo protiv njega.

Image
BRAVO /

Bruno Petković pokazao kako se svaki sportaš treba ponašati

Image
BRAVO /

Bruno Petković pokazao kako se svaki sportaš treba ponašati

Srpski Informer prenosi kako su četvorica ključnih igrača reprezentacije nezadovoljna metodama i načinom rada izbornika te tvrde kako će se povući iz reprezentacije ako Piksi ostane na klupi Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi među njim svakako je Dušan Tadić. Kapetan Srbije u nemilosti je izbornika koji je dvije utakmice Eura nije startao. O svome statusu Tadić se javno žalio nakon utakmice s Danskom i time već istaknuo nezadovoljstvo s Piksijem.

Ostala trojica su Vanja Milinković-Savić, Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović. Srpski napadač bio je starter u sve tri utakmice i uživa Piksijevo povjerenje. ali izgleda da je i njemu prekipjelo. Mitrović je nakon utakmice s Danskom ostao dosta tajnovit o svojoj budućnosti s reprezentacijom. Rekao je kako neće donositi odluke vruće glave i da mu treba vremena za odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sergej Milinković-Savić našao se na udaru kritika nakon utakmice sa Slovenijom. Srpski veznjak slovio je za najvećeg krivca kod primljenog gola protiv Slovenaca. Izgleda da Sergej nije bio zadovoljan što je stavljen na stup srama te se u mnogočemu mimoilazio u razmišljanjima s Piksijem, tvrde srpski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo