NOGOMETNI KVIZ / Ako znate 8/8 trebali biste biti u stručnom stožeru Vatrenih!

Image

Prvenstvo je počelo, vrijeme je da se podsjetimo na dosadašnja prvenstva

13.6.2024.
10:56
VOYO logo

Počelo je najiščekivanije nogometno natjecanje ove godine, EURO 2024.

Skupinu smrti već dobro znate, a u njoj su i naši Vatreni. Protivnici Dalićevim izabranima bit će Španjolska, aktualni pobjednik Lige nacija, Italija, koja brani naslov europskog prvaka te susjedna Albanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sponzor EURO-a 2024. je Coca-Cola, a ako ste uspjeli doći do karata, evo još jedan razlog zašto će Njemačka biti 'centar svijeta'.

Fanovi nogometa koji su uspjeli kupiti karte ili ih osvojiti u Coke App tijekom trajanja nogometnog prvenstva na svih 10 stadiona u Njemačkoj moći će uživati u Coca-Colinim fan zonama te uživati u hladnim napicima da im se grlo ne osuši tijekom najglasnijeg navijanja na cijelom stadionu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fun fact: Video Assistant Referee (VAR) tehnologija će se koristiti na svim utakmicama, čime se nastoji osigurati pravednije i točnije suđenje. Euro 2024. će biti jedno od tehnološki najnaprednijih nogometnih natjecanja do sada, s mnogim inovacijama u digitalnom praćenju utakmica, mobilnim aplikacijama za navijače i poboljšanjima u stadionima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Našim Vatrenima motivacija je zasigurno velika, a da se vi što bolje ufurate u navijačku euforiju, u suradnji s Coca-Colom, pripremili smo kviz u kojem možete provjeriti koliko dobro znate o povijesti Hrvatske na EURO-u!

*Sadržaj nastao u suradnji RTL native tima i Coca-Cola Hrvatska!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo