SVE BUDNO PRATE / Marca: 'Dalić i Hrvati stari su psi koji nikada ne odustaju', posebno ističu jednog Vatrenog

Image
Foto: Pixsell

Španjolski mediji su pratili utakmicu jer njhove sunarodnjake za točno sedam dana očekuje okršaj s Vatrenima

8.6.2024.
21:29
Pixsell
VOYO logo

U posljednjem pripremnom susretu uoči EURO-a u Njemačkoj, hrvatska nogometna reprezentacija je u Oeirasu pored Lisabona pobijedila Portugal sa 2-1 ostvarivši prvu pobjedu protiv ovog suparnika u osam odigranih susreta.

Image
KIKS ILI NAMJERA? /

Portugalci umjesto HNS-ovog grba stavili grb Dinama sa petokrakom

Image
KIKS ILI NAMJERA? /

Portugalci umjesto HNS-ovog grba stavili grb Dinama sa petokrakom

Portugalski A Bolo je opisao utakmicu: "Utakmica za zaborav. Ovo je tek drugi poraz u eri Roberta Martineza, prvi je bio protiv Slovenije. Nikako se ne uspijeva nametnuti protiv balkanskih momčadi. Ovo je najmoćniji protivnik s kojim se Martinez susreo, naišao je na velike poteškoće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji su pratili utakmicu jer njhove sunarodnjake za točno sedam dana očekuje okršaj s Vatrenima. "Hrvatska je mogla uništiti Portugalce", piše Marca i nastavlja: "Zlatko Dalić i Hrvati stari su psi, nikada ne odustaju, a Ante Budimir uvijek je na pravom mjestu."

Hrvatska je povela u osmoj minuti golom Luke Modrića iz kaznenog udarca koje je skrivio Vitinha oborivši Matea Kovačića. Bio je to Modrićev 25. gol u 175. nastupu u hrvatskom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"Vatreni" su u prvom poluvremenu imali još nekoliko lijepih prilika, no nisu uspjeli svladati Dioga Costu. S druge strane domaćin u prvom poluvremenu nije uputio niti jedan udarac u okvir Dominika Livakovića.

Portugal je izjednačio u 48. minuti golom Dioga Jote na asistenciju Nelsona Semeda. "Vatreni" su u novu prednost stigli u 56. minuti golom Ante Budimira koji je pospremio odbijanac nakon što je Mario Pašalić pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo