Eliomar Silva novo pojačanje crno-belih

Brazilac potpisao troipogodišnji ugovor sa srpskim šampionom

17.1.2013.
16:05
VOYO logo

Dosadašnji fudbaler Javora iz Ivanjice, Eliomar Silva, potpisao je danas troipogodišnji ugovor sa Partizanom i postao prvo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku.

Brazilac će u novom klubu nositi dres sa brojem 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Drago mi je što sam došao u tako veliki klub kao što je Partizan. Potrudiću se da opravdam poverenje svih klubu i da na terenu uvek pružim maksimum. Najviše mi odgovara da igram na krilnoj poziciji, svejedno na kojoj strani, a kad sam bio mali idol mi je bio zemljak Ronaldo - rekao je Eliomar na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Silva ima 24 godine i igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a za Javor odigrao je 95 utakmica i postigao 10 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da od Eliomara očekuje da odmah pokaže da je pojačanje i dodao da je skauting služba crno-belih nekoliko meseci pratila Brazilca.

- Ispraćene su sve njegove utakmice jesenas, pokazao je da poseduje kvalitet i potencijal za Partizan i procenili smo da će biti jedno od velikih pojačanja. Dobro poznaje našu ligu, igrao je četiri godine u Javoru i mnogo je napredovao u tom periodu - kazao je Tumbaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je istakao je da će narednih dana konačno biti finalizovan prelazak Stefana Šćepovića i Sretena Sretenovića u korejski Busan, kao i da je veoma blizu dogovor sa Sao Kaetanom oko pozajmice Eduarda.

Ove zime Humsku je napustio Nemanja Tomić koji je postao novi član turskog Genčerbirligija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo