EL ANIMAL DOZNAO PROTIVNIKA, SPREMA SE SPEKTAKL: / Filip Hrgović u Meksiku će se boriti s domaćim boksačem

Image
Foto: PIXSELL

Nova borba najboljeg hrvatskog boksača

10.7.2019.
20:31
PIXSELL
VOYO logo

Filip Hrgović doznao je protivnika za svoj meč 24. kolovoza u Meksiku. Bit će to domaći 26-godišnji boksač Mario Heredia, potvrdio je Hrgovićev promotor Team Sauerland na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Heredia je 48. teškaš svijeta po BoxRecu, a u dosadašnjoj karijeri 16 puta je pobijedio, šest puta izgubio i jedan meč završio je neodlučeno.

"Veselim se meču s Heredijom. Očekujem dobru borbu i puno ću trenirati za njega, kao i za svakog protivnika. Meksiko za mene nije novo mjesto, borio sam se tamo kao amater dva pita i u oba navrata sam pobijedio. Veselim se povratku", prenosi Hrgovićevu izjavu worldboxingnews.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović i Heredia nastupit će u predborbi velike lokalne zvijezde, svjetskog prvaka super muha kategorije po WBC-u, Juana Francisca Estrade.

Za Estradu (39-3, 26 KO) će to biti prva obrana titulu koju je u travnju oduzeo Srisaketu Sor Rungvisaiu u vjerojatno najboljem meču 2019. godine do sada. Radi se o meču koji će se prikazivati na DAZN-u, a glavni promotor ponovno će biti “gazda europskog boksa” Eddie Hearn i njegov Matchroom Boxing.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo