POVRATAK LEGENDE / EKSKLUZIVNO: Ivano Balić se vraća u hrvatski rukomet!

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Mi s Ivanom već neko vrijeme pregovaramo. Njemu to mjesto apsolutno pripada po svemu što je dao za hrvatski rukomet', otkrio je Gobac.

31.12.2014.
19:13
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji rukometaš svih vremena vraća se u hrvatski rukomet! Ekskuzivno doznajemo kako će IvanoBalić 1. srpnja postati koordinator za muški rukomet. Informaciju da će legendarni hrvatski reprezentativac preuzeti odgovornu funkciju u Hrvatskom rukometnom savezu potvrdio nam je izvršni dopredsjednik ZoranGobac.

"Mi s Ivanom već neko vrijeme pregovaramo. Njemu to mjesto apsolutno pripada po svemu što je dao za hrvatski rukomet. Početkom lipnja Ivano će završiti karijeru u njemačkom HSG Wetzlaru, a od 1. srpnja bi se stavio na raspolaganje HRS-u", ekskluzivno je za RTL Danas otkrio Gobac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvršni dopredsjednik HRS-a smatra kako je ovaj dogovor pun pogodak za obje strane, a izrazio je i nadu da će se, uz Golužu i Balića, i PetarMetličić te IgorVori također pojaviti u hrvatskom rukometu.

"Oni su to zaslužili svojim igrama i ponašanjem! To su četiri asa hrvatskog rukometa", kaže Gobac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balić će u ulozi koordinatora blisko surađivati s izbornikom seniorske reprezentacije i izbornicima mlađih dobnih kategorija.

"Ivano će se snaći kao doma. Kao što se u Dalmaciji kaže, vratit će se dite materi", smatra izvršni dopredsjednik HRS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo