Kao grom / Egipatski Hulk ukrstio rukavice s iskusnim MMA borcem, meč završio za osam sekundi

Image
Foto: screenshot YouTube

Egipčanin Mahmoud Hassan nakon godina bavljenja bodybuildingom okušao se u MMA-u protiv prekaljenih boraca koji su mu pokazali brutalnu stranu tog sporta.

24.1.2022.
19:54
screenshot YouTube
VOYO logo

Mahmoud Hassan egipatski je snagator i bodybuilder koji se odlučio baviti MMA borbama no uspio je upisati samo jednu pobjedu uz šest poraza. Neki od tih poraza su bili zbilja brutalni, a najteži nokaut mu je nanio Chija Lewisa – Parryja prije dvije godine.

Inače, Parry je u svojoj karijeri neporažen, a nesretnog egipatskog Hulka je složio na pod za samo osam sekundi. S obzirom da je Parry grdosija od preko 2 metra visine koji uz to posjeduje pregršt borilačkog iskustva, Mahmoud Hassan je na kraju još i dobro prošao. Pogledajte kako je to izgledalo u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa blaži prema njemu nije bio ni brutalni Alain Ngalani koji je samoprozvanim Hulkom također pomeo pod za manje od minute aktivne borbe. Alain Nglani je borac rođen u Kamerunu, a ime je stvorio u kickboxu gdje je od 25 pobjeda čak 23 ostvario nokautom. Pogledajte kako je izgledao njegov okršaj s nesretnim Egipćaninom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo