HRVATSKI NAPADAČ NIJE U SASTAVU ARSENALA U UTAKMICI FA CUPA / Eduardo: Ovakve me ozljede ne zabrinjavaju

Image

"Topnici" na Emiratesu u četvrtfinalu dočekuju Hull, a naš reprezentativac ne igra zbog ozljede prepona.

17.3.2009.
13:57
VOYO logo

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva neće u utorak navečer konkurirati za Arsenalovu momčad u utakmici četvrtfinala FA Cupa protiv Hulla radi ozljede prepona.

Za klupske internet stranice Eduardo je, međutim, otkrio da mu takve manje ozljede neće predstavljati nikakav problem, budući da je ona najveća, težak lom noge zbog kojeg je izbivao s travnjaka godinu dana, sada iza njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista, sada mi nije ništa nositi se s takvim malim ozljedama poput one prepona ili zadnje lože. Imam puno iskustva s ozljedama sada, budući da me nije bilo tako dugo, i mislim da imam ovakvih problema jer nisam prošao pripreme za sezonu. Ali smiren sam u vezi toga i osjećam se bolje svakim danom i svakim novim treningom", poručio je Dudu.

Eduardo se, podsjetimo, vratio u Arsernalove redove u utakmici 4. kola FA Cupa protiv Cardiffa dvama golovima, a zatim je lakše ozlijedio zadnju ložu. Potom se vratio na travnjake također u FA Cupu u osmini finala protiv Burnleyja gdje je sjajnim golom iz voleja zadivio javnost. Nastupio je i tri dana poslije u uzvratu osmine finala Lige prvaka u Rimu, ali je ozlijedio prepone, te je tako van kadra za dvoboj s Hullom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo