RIO FERDINAND PAO NA DUDUA /

Eduardo opet ozlijeđen

Image

Eduardo da Silva će radi ozljede propustiti subotnji dvoboj 35. kola engleskog nogometnog prvenstva protiv Portsmoutha.

30.4.2009.
16:20
VOYO logo

Arsenalov trener Arsene Wenger izjavio je za klupsku televiziju kako će radi ozljede subotnji dvoboj 35. kola engleskog nogometnog prvenstva protiv Portsmoutha propustiti Eduardo da Silva.

Eduardo je, podsjetimo, u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu u igru ušao u 82. minuti zamijenivši Emmanuela Adebayora. Pred sam kraj utakmice imao je jedan neugodan sudar s robusnim braničem Manchestera Rijem Ferdinandom, te je u njemu izvukao deblji kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Za vikend smo sigurno izgubili Eduarda. Nesretno je ponovo ozlijedio prepone. Rio Ferdinand pao je na njega. Pao je na njegove prepone i napukla su mu neka vlakna u preponama - rekao je Wenger.

- Silvestre ima također problem s preponama. Zasad njihove ozljede nisu slikane tako da ne znamo hoće li biti spremni za utorak (uzvrat polufinala Lige prvaka protiv Manchestera, op. a.), ali obojica će sigurno propustiti subotnji dvoboj - dodao je francuski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo će tako do daljnjega ostati bez nastupa u Premiershipu ove sezone. Nakon povratka poslije teškog loma noge nastupio je u četiri utakmice, dvije u FA Cupu i dvije u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo