UZVRATI 4. PRETKOLA LP / Eduardo odglumio pa pogodio

Image

Hrvatski napadač postigao je pogodak iz vrlo dvojbenog jedanaesterca načinjenim nad njim.

26.8.2009.
20:59
VOYO logo

Poznato je i posljednjih pet putnika u nogometnu Ligu prvaka, to su Arsenal, Stuttgart, Olympiakos, Fiorentina i APOEL.

Arsenal je u Londonu pobijedio Celtic 3:1 i tako samo potvrdio prolaz nakon što je u prvom susretu u Glasgowu slavio 2:0. Prvi pogodak za "Topnike" postigao je napadač hrvatske reprezentacije Eduardo da Silva iz jedanesterca u 26. minuti utakmice. Eduardo je sam izborio kazneni udarac, međutim mora se priznati kako je prekršaj vratar Boruca nad hrvatskih napadačem vrlo upitan. Među strijelce se upisao i Eboue u 53. minuti, te Aršavin u 74. minuti, dok je pogodak za Škote zabio Donati u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina je preskočila Sporting s dva neodlučena ishoda. U Portugalu je bilo 2:2, a u Firenzi 1:1. Gosti su poveli u 35. minuti pogotkom Moutinha, a izjednačio je Jovetić u 54. minuti.

APOEL je nadoknadio zaostatak iz Danske (0:1) pobijedivši FC Kopenhagen 3:1. Strijelci za ciparski sastav bili su Kosowski (2) i Michail (18, 41), dok je pogodak za goste postigao N'Doye (21).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olympiakos je u Pireju dobio Šerif 1:0, nakon što je u prvom susretu slavio 2:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Mitroglou u 82. minuti.

Stuttgart je zaustavio rumunjski Temišvar. Uzvratni susret je u Njemačkoj završio bez pogodaka, no Stuttgart je u prvom susretu slavio 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb skupina Lige prvaka je u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo