frustrirani brazilac / Eduardo: Kovač je glumac, bio je ljubomoran na mene!

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Eduardo da Silva dao je ekskluzivni intervju za Večernji list u kojem je pojasnio sve potankosti u vezi oproštaja od reprezentacije, odnosa s izbornikom Kovačem i stanja u reprezentaciji za vrijeme SP-a u Brazilu

17.7.2014.
16:11
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U ekskluzivnom intervjuu za večernji list Eduardo je objasnio sve potankosti u vezi svog oproštaja i napuštanja hrvatske reprezentacije.

''Najviše će mi nedostajati navijači. Sjajno su me prihvatili, uvijek je bilo lijepo pogledati dolje s terena na crveno - bijele tribine'', započeo je Eduardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svom odnosu s izbornikom Nikom Kovačem:

''Možda je bio ljubomoran na mene. On je bio veliki borac, to mu nitko ne može osporiti, vrhunski je uklizivao. No bio je i glumac. Nosio je one boksačke štitnike za zube, stalno se derao po terenu, plakao je na himnu, osvajao je narod na taj patetičan način.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo je upitan i osobama za koje je u pismu naveo da su imali vanjski utjecaj na rad reprezentacije i tako na njegov oproštaj, no isključio je prvu pretpostavku svakog novinara - Zdravka Mamića.

''Ma kakvi! Zdravko Mamić nema nikakve veze s time'', rekao je Eduardo, a zatim nastavio: ''Ne znam zašto su svi novinari odmah to napisali, to što smo ja i on na sudskom sporu nema nikakve veze s mojim oproštajem od reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na stranicama Večernjeg lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo