PEH BH. REPREZENTATIVCA / Džeko produžio ugovor i ozlijedio se

Image

Mladi napadač sada je ugovorno za Wolfsburg vezan do 2012.. Na treningu je ozlijedio desni gležanj.

7.7.2009.
15:35
VOYO logo

Napadač BiH reprezentacije  i njemačkog prvaka Wolfsburga Edin Džeko ozlijedio je desni gležanj na trening utakmici dviju momčadi Wolfsburga. Do ozljede je došlo nakon oštrog starta braniča Andreasa Barzaglia. Zbog ozljede drugi strijelac Bundeslige pauzirat će dva tjedna. 

Nakon što se transfer u Milan nije ostvario bosanskohercegovački reprezentativac produžio je ugovor s Wolfsburgom za još godinu dana, do 2012.  Osim što će novim ugovorom dobiti povišicu u odnosu na prošlosezonska primanja (600.000 eura na godinu), u novi je ugovor unijeta klauzula koja mu apsolutno ide u prilog. Već sljedećeg ljeta moći će otići iz kluba javi li se ponuđač koji je spreman za njega isplatiti 20 milijuna eura odštete. A to je novac koji je Milan već ove godine nudio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Džeko je prema napisima njemačkih medija mogao birati između dugotrajnijeg produžetka ugovora, do 2013. s povoljnijim godišnjim primanjima (1.8 milijuna eura), ili između kratkoročnijeg produženja, kojeg je na kraju potpisao, uz simbolično povećanje plaće.

Džeko (23) je u prošloj sezoni zabio 26 golova za Wolfsburg, a u proteklom prijelaznom roku htio ga je kupiti Milan, no Nijemci su odbili ponudu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo