NIJE IZDRŽAO / Džeko navijaču psovao majku

Image

Nogometaša BiH je isprovocirao navijač koji mu je nakon utakmice s Portugalom u Zenici navodno opsovao majku. Iznervirani Džeko mu je uzvratio istom mjerom.

14.12.2009.
8:29
VOYO logo

SARAJEVO - Zvijezda nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i napadač Wolfsburga Edin Džeko "zakačio" se na provokacije navijača nakon poraza BiH od Portugala u Zenici, a s jednim od njih se i verbalno sukobio.

Naime, na YouTubeu se pojavila amaterska snimka na kojoj se vidi kako Džeko, iznerviran zbog provokacija, prilazi navijaču kojeg je čuo da mu psuje majku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šta kažeš? Kome psuješ majku?", pitao ga je Džeko te mu se unio u lice. Navijač se počeo pravdati da ništa nije rekao, a sukob su ubrzo obuzdali zaštitari koji su Džeku otpratili prema autobusu. No, nogometaško-navijačka predstava na tome nije stala.

"Do jučer si bio sirotinja, a sada šamaraš djecu", dobacio je navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Džeko opet nije izdržao, vratio se i ovoga puta nestašnom fanu zaprijetio: "Slušaj, sljedeći put kada dođeš i budeš od nas tražio pare, j**** ću ti mamu u p****! Usta ću ti razvaliti!", vikao je Džeko. Njegove su prijetnje izazvale šok među navijačima.

.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo