GRAD BEZ LIGE PRVAKA / Dvostruki udarac za Manchester!

Image
Foto: PIXSELL

Prve dvije momčadi Premiershipa, Manchester City i Manchester United ostali su bez plasmana u osminu finala Lige prvaka nakon štu su oba kluba završila na trećem mjestu u svojim grupama.

8.12.2011.
11:00
PIXSELL
VOYO logo

Napoli, moskovski CSKA, Basel i Lyon posljednji su putnici u osminu finala Lige prvaka, a ispali su Manchester United, Manchester City, Ajax i Lille.

Posljednje, 6. kolo Lige prvaka ponudilo je puno uzbuđenja, a svakako je najveća senzacija ispadanje ManU-a, koji je izgubio kod Basela s 1:2 i zauzeo tek treće mjesto u skupini. Sličnu sudbinu doživio je njegov gradski rival City kome pobjeda protiv Bayerna (2:0) nije bila dovoljna jer je Napoli slavio s 2:0 kod Villarreala. Hrvatski reprezentativci Ivica Olić i Danijel Pranjić odigrali su cijelu utakmicu za Bayern u Manchesteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini B čak su tri momčadi mogle proći, a na kraju je to uspjelo CSKA-u koji je pogotkom Berezutskog u 87. minuti slavio kod Intera s 2:1, dok su Lille i Trabzonspor u Francuskoj odigrali 0:0, što je obje momčadi ostavilo bez osmine finala.

Lyon je napravio čudo jer je nadoknadio čak sedam zgoditaka prednosti u odnosu na Ajax, koji je kod kuće izgubio s 3:0 od Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo