Dvoje zaljubljenih u hrvatskoj reprezentaciji!

'Sretna sam zbog Domagojeva potpisa za Dinamo.

19.6.2011.
12:25
VOYO logo

Mlada Osječanka Dunja Novalić već je nekoliko mjeseci zaručnica Domagoja Vide i sigurno osoba koja se najviše raduje prelasku svog dragog iz Bayera u Dinamo. 21-godišnja Dunja kaže da je za Domagoja najbitnije to što će sada imati priliku stalno igrati, što mu nije bilo omogućeno u Leverkusenu zadnjih godinu dana.

"Koliko ja znam, tamo je sve bilo u redu, osim što nije mnogo igrao. To mu je najviše smetalo jer je većinu sezone presjedio te me stoga i nije iznenadio njegov odlazak iz Bayera. Sada će u Dinamu imati prilike igrati stalno, a nadam se i izboriti nastup u Ligi prvaka, što mu je velika želja. Potpisao je na pet godina i sigurna sam da će se sa svojom kvalitetom izboriti za mjesto u prvoj momčadi i da će postati jedan od vođa zagrebačke momčadi, ali i reprezentacije Hrvatske", kaže Dunja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje da zaljubljeni par o vjenčanju još uvijek ne razmišlja, ali i da je svjesna da će sljedeću godinu provesti najvećim dijelom na putu, na relaciji Osijek – Vukovar – Zagreb.

"Nije mi to teško. Osijek je moj grad, tu i studiram. Za Vukovar igram, a sada će u Zagrebu biti Domagoj pa ću imati veliki razlog da putujem i tamo", kroz smijeh kaže atraktivna Osječanka koja već godinu dana bilježi uspješne nastupe za ženski odbojkaški klub Vukovar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vukovarskoj momčadi izborila se za mjesto u prvoj momčadi, igra na poziciji primatelja pucača, a njeni nastupi nisu ostali nezapaženi. Dunja je već pozvana na pripreme hrvatske odbojkaške vrste, a s obzirom da Domagoj već je standarni član malih Vatrenih, te da očekuje i poziv izbornika Bilića, mladi je par zapravo prvi repezentativi ljubavni par u Hrvatskoj.

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106170343006 arti-201106180036006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo