6. KOLO BUNDESLIGE / Dva pogotka i asistencije Ivice Banovića

Image

Hrvatski nogometaš bio je dvostruki strijelac u 4-0 pobjedi svojeg Freiburga nad domaćom Herthom.

21.9.2009.
8:05
VOYO logo

Bivši veznjak Zagreba Ivica Banović odigrao je vjerojatno najbolju utakmicu u karijeri u 6. kolu njemačkog nogometnog prvenstva. Freiburgovu gostujuću 4:0 pobjedu nad Herthom okrunio je dvama postignutim golovima i jednom asistencijom.

Nakon sjajne predstave proglašen je igračem utakmice od strane njemačkog izdanja nogometnog portala Goal.coma, kao i od njemačkog dnevnika Bilda koji mu je dodijelio maksimalnu ocjenu - 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam jako dobar predosjećaj uoči utakmice da će sve proći jako dobro. Hertha je bila pod dojmom slabih rezultata posljednjih tjedana (četiri uzastopna prvenstvena poraza), a i brojni izostanci u njihovim redovima nisu nam škodili. Nakon relativno skromne utakmice protiv Frankfurta (gostujući 2:0 poraz prije tjedan dana), sada smo odigrali jako dobro. Sjajno smo primijenili trenerove upute uoči utakmice i nismo previše marili o Herthinoj igri. Sada je na nama da zadržimo ovakav nivo igre" rekao je Banović nakon druge ovosezonske prvenstvene pobjede svoje momčadi i skoka na 11. mjesto na ljestvici.

Vlastitu igru hrvatski veznjak nije komentirao, ali je otkrio čemu se veseli nakon utakmice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posebno me sada raduje masaža i jedan veliki, sočni odrezak."

Na ljestvici vodi HSV sa 14 bodova, drugi je Bayer Leverkusen sa identičnim brojem bodova, ali slabijom razlikom pogodaka, dok je Bayern na trećem mjestu. Na začelju je Hertha sa tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo