kako diše kapetan? / Duvnjak uoči otvaranja: 'Prvi cilj je Tokio, a bude li nešto više, nitko sretniji od nas'

Kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak za RTL je otkrio svoja očekivanja od utakmice s Islandom i SP-a

9.1.2019.
21:25
VOYO logo

Još samo dan do velikog otvaranja Svjetskog rukometnog prvenstva i dva dana do prve utakmice Hrvatske.

Červarovi izabranici u München su doputovali u srijedu, a u petak ih očekuje prva utakmica protiv reprezentacije Islanda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentaciju je u Münchenu dočekao i RTL, za čije je kamere dva dana prije otvaranja progovorio izbornik Červar, ali i kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak. 

"Prvi cilj nam je izboriti te kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju, ali ako bude nešto više od toga, nitko sretniji od nas. Imamo jako težak raspored i jako tešku grupu s kojom se križamo tako da neće biti lako, ali idemo polako iz utakmice u utakmicu da vidimo dokle ćemo dogurati. Mislim da je bitno da uživamo u igri, da se borimo kao i uvijek i vidjet ćemo dokle će nas to dogurati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i svi reprezentativci, i Duvnjak se veseli utakmicama u Münchenu, koje će bez sumnje pohoditi velik broj hrvatskih navijača. 

"Čuli smo već da će bit velik broj navijača, praktički će nam biti kao da igramo kod kuće, to nas veseli i uvjeren sam da ćemo igrom i borbenošću to pokazati i vratiti navijačima na terenu", zaključio je Duvnjak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo