ATP TURNIR U ATLANTI / Dodig prošao, Karlović predao

Image
Foto: Pixsell/Arhiva

Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u osminu finala teniskog ATP turnira u Atlanti, dok je Ivo Karlović, koji je prošlog tjedna osvojio turnir u Bogoti, predao meč 1. kola protiv australskog kvalifikanta Matthewa Ebdena.

25.7.2013.
10:00
Pixsell/Arhiva
VOYO logo

Ivan Dodig je u drugom kolu eliminirao Litvanca Ricardasa Berankisa pobijedivši ga sa 6:1, 6:7, 6:3 nakon sat i 50 minuta igre. Međugorac, koji je treći nositelj na ovom turniru, protiv 80. tenisača svijeta je servirao 16 aseva, realizirao je 80% poena na prvom servisu, uzeo mu je tri puta servis i spasio je svih pet break lopti koje je suparnik imao.

U meču je hrvatski tenisač osvojio ukupno 107 poena, za razliku od Berankisa koji je osvojio 88. U drugom kolu Dodiga čeka Australac Lleyton Hewitt, 64. na ATP ljestvici i sedmi nositelj, s kojim je do sada igrao jednom - 2012. u Valenciji - kada ga je i pobijedio.

Hrvatski tenisač Ivo Karlović, koji je prošlog tjedna osvojio turnir u Bogoti, u srijedu je na ATP turniru u Atlanti predao meč 1. kola protiv australskog kvalifikanta Matthewa Ebdena.

'Div sa Šalate' je izgubio prvi set s 2-6 nakon 27 minuta igre, i onda je odlučio predati meč. Zasad nisu poznati razlozi zbog kojeg je predao susret, ali treba podsjetiti da je nakon tromjesečne pauze zbog virusnog meningitisa Karlović u protekla dva tjedna imao izrazito naporan raspored, stigao je do četvrtfinala Newporta i osvojio turnir u Bogoti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo