SPORNI TRENUTAK DERBIJA? / 'Dobro se vidi da je Maglica primio loptu rukom'

Jedna situacija iz sudačke nadoknade najvećeg hrvatskog derbija, kada je Hajduk stigao do izjednačenja, nije bila baš čista. Stručni komentator RTL Lige Joško Jeličić je naglasio da je strijelac Maglica u jednom trenutku uoči gola igrao - rukom.

2.12.2013.
10:31
VOYO logo

"Prije nekoliko tjedana na jednu izjavu Igora Tudora protiv Slaven Belupa i suca Matoca gdje sam dobronamjerno htio reći da nema potrebe za takvim komentiranjem jer se sve na kraju svodi, po meni, sve ekipe će u sklopu 36 utakmica imati odluke u svoju koristi i na svoju štetu. To je slučaj i na ovoj utakmice gdje se dobro vidi da Maglica prima loptu rukom i evidentno je to pogreška, rekao bih, petog suca iza gola. Pomoćni sudac je apsolutno dobro procijenio dva puta da nije bilo zaleđa kod ovog gola, međutim, peti sudac je to morao vidjeti", izjavio je stručni komentator RTL Lige.

"Ovime ne želim umanjiti zasluženost boda Hajduka, odnosno kvalitetu ove igre, ponašanje aktera, fokus je bio na terenu, sve ono što smo mi željeli od derbija", zaključio je Joško Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo