Đurić kao hoće Rajkarda, ali je preskup

Domaći mediji već smenili Vermeza

4.3.2013.
12:00
VOYO logo

Brojni sportski mediji u Srbiji bombastično su najavili dolazak Holanđanina Frenka Rajkarda na klupu Partizana.

Navodno, predsednik crno-belih Dragan Đurić nije zadovoljan radom aktuelnog šefa struke Vladimira Vermezovića koji će po svemu sudeći napustiti to mesto na kraju sezone, a kao njegov naslednik već je viđen nekadašnji as evropskog i svetskog fudbala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U želji za senzacionaliznom i podizanjem čitanosti u poslednja dva dana mogli su se pročitati naslovi tipa "Rajkard od leta u Partizanu", "Partizan zove Rajkarda" i "Senzacija iz Partizana: Rajkard menja Vermezovića", ali svako ko prati dešavanja u domaćem i svetskom fudbalu znaće da ova inaformacija nema veze sa zdravim razumom.

Rajkard je nakon uspešne igračke karijere vodio reprezentaciju Holandije, Spartu iz Roterdama, a kao trener najdublji trag ostavio je u Barseloni (2003-2008), da bi potom bio manje uspešan na klupi turskog giganta Galatarasaja. Holanđanin poslednje dve godine radi kao selektor Saudijske Arabije pa se samo nameće pitanje zašto bi se odrekao ko zna kolike plate na Bliskom Istoku i došao u Partizan da radi za neku siću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đurić i Tumbaković negirali pregovore sa Rajkardom

Predsednik crno-belih Dragan Đurić demantovao je danas da je uprava razgovarala sa holandskim trenerom Frankom Rajkardom o angažmanu i dodao da klub ima poverenja u trenera Vladimira Vermezovića. Isti stav deli i sportski direktor Ljubiša Tumbaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Vladimir Vermezović ima ugovor sa Partizanom, i u svim našim planovima je on trener prvog tima. Sa Rajkardom niko nije razgovarao, njegovo ime nije se pominjalo - rekao je Tumbaković koji je istakao da bi on bio taj koji bi pregovarao sa Holanđaninom, da je to bilo u planu kluba.

- U Partizanu se zna red, o trenerima i igračima se razgovara, a poslove dogovara sportski direktor. To nisam uveo ja, tako je u ovom klubu bar 20 i kusur godina za koje pouzdano znam jer sam bio tu. Nema nikakvog razloga da se o takvim stvarima priča, posebno kada nema baš nikakvog povoda - rekao je Tumbaković za B92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo