PRIJENOS NA RTL 2 / Djed Božićnjak na utakmici 'Medvjeda' i Jokerita

Na utakmicu između zagrebačkih 'Medvjeda' i finskog Jokerita stiže jedna istinska super zvijezda! Veleposlanstvo Republike Finske u Republici Hrvatskoj i KHL Medveščak zagrebačkim mališanima dovode uistinu posebnog gosta – Djeda Božićnjaka.

21.11.2014.
17:19
VOYO logo

Zagrebački KHL Medveščak će večeras odigrati utakmicu protiv finske momčadi Jokerit, a prijenos utakmice možete pratiti na RTL 2.

Iako su hokejaški dvoboji u Domu sportova već tradicionalno prava sportska svečanost, ova će utakmica nadmašiti sve prethodne. Osim što će to biti prva službena natjecateljska utakmica između hrvatskog i finskog kluba u Zagrebu te prvi put da jedan finski klub hokeja na ledu dolazi uopće u Zagreb i Hrvatsku, hokejaše će s tribina zagrebačkog Doma sportova bodriti jedan planetarno omiljeni gospodin i zvijezda veća od bilo koje holivudske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavom i bijelom bradom to je Joulupukki – jedan jedini, pravi i originalni Djed Božićnjak iz daleke Laponije!

Tik prije blagdanskog ludila djedica je naime odlučio uživati u svom omiljenom sportu, a za opuštajući vikend uz druženje i sport odabrao je upravo Zagreb. Čuo je naime da su djeca u Hrvatskoj posebno srdačna i dobra pa se u to poželio i sam uvjeriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djedica je obavijestio Veleposlanstvo Republike Finske u RH i zagrebačke Medvjede o svom dolasku, stoga će mnogi ovdašnji mališani imati priliku osobno upoznati Djedicu te mu iz prve ruke prenijeti sve svoje božićne želje.

Za sporazumijevanje s Djedom Božićnjakom nije potrebno učiti finski, no jednu rečenica ipak nije na odmet znati: "Onkotäälläkilttejälapsia?", što znači: ''Ima li ovdje dobre djece?''. Originalni Djedica upravo će ovim riječima pozdraviti mališane pa priliku za dizanje ruke u ovoj situaciji nikako ne treba propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica zagrebačkih Medvjeda i finskih „Džokera“ na rasporedu je večeras u 18:00 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova, a program uoči prijenosa same utakmice na RTL 2 počinje studijskom emisijom u 17.45 sati.

Zanimljivosti ove utakmice svakako doprinosi činjenica da su zagrebački Medvjedi u prvom i povijesnom susretu s Jokeritom pobijedili u Helsinkiju sa rezultatom 3:2. Momčadi Jokerita je ovo prva sezona u Kontinentalnoj hokejskoj ligi, a o njihovoj kvaliteti dovoljno govori informacija da se nakon gotovo polovice odigranog regularnog dijela prvenstva nalaze na četvrtom mjestu lige koja broji 28 momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prigodom subotnjeg spektakla u Ledenoj dvorani Doma sportova u dvorani je postavljena i posebna tribina Djeda Božićnjaka s koje će Djedica u društvu brojnih mališana uživati u hokeju.

U prodaji su i posebni OBITELJSKI KOMPLETI ulaznica za smještaj na tribini Djeda Božićnjaka, a prodaju se na blagajni Doma sportova na sam dan utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo