ZEMLJO, OTVORI SE / Direktor Dinama osramoćen u Europi

Image
Foto: Pixsell

UEFA-in seminar o sigurnosti u Beču, na kojeg su bili pozvani svi sudionici Lige prvaka, počeo je filmom o napadu Dinamovih navijača na autobus s navijačima PAOK-a. Direktor hrvatskog prvaka je od srama htio u zemlju propasti.

9.9.2011.
11:14
Pixsell
VOYO logo

Nakon što su se pred uglednim nogometnim djelatnicima iz cijele Europe počele vrtjeti scene razbijenih glava grčkih navijača te zapaljenog autobusa, što je bila posljedica 'sačekuše' domaćih huligana u Novom Zagrebu prošle godine, Damir Vrbanović i Miljenko Sakoman su od srama htjeli u zemlju propasti.

Sve glave počele su se okretati prema Dinamovom dvojcu koji se crvenio pred europskim kolegama, a zagrebački je klub tako, i prije nego je počela Liga prvaka, osramoćen zbog svojih navijača koji su uvršteni u projekcije dva filma o najvećim neredima u Europi posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon filmske prezentacije svi sudionici seminara u Beču upozoreni su da se tako nešto u najelitnijem klupskom natjecanju u svijetu neće tolerirati, te da će sankcije u slučaju takvih događanja biti drastične, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo