3. PREKOLO LIGE PRVAKA / Dinamu remi za mirniji uzvrat

Image

Red Bull j eu vodstvo doveo Zickler u posljednjoj minuti prvog dijela, a poravnao je Mandžukić u 63. minuti. Uzvrat je 4. kolovoza.

29.7.2009.
20:43
VOYO logo

U prvoj utakmiciu 3. pretkola Lige prvaka Dinamo je u Salzburgu protiv Red Bulla odigrao 1-1.  Zagrepčani su otvorili utakmicu odlično protiv domaćina, za koje nije od početka zaigrao najbolji igrač Janko, te već u prvih 15-20 minut astvorili nekoliko izglednih prilika za pogodak, međutim mreže su mirovale.

Dinamo će pamtiti posljednje minute poluvremena. Na koncu prvog poluvremena Zickler je u 45. minuti doveo domaćina u vodstvo, da bi u posljednjoj minuti utakmice Mandžukić dobio drugi žuti karton zbog čega će propustiti uzvrat 4. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Mandžukić je u 63. minuti postigao izjednačujući pogodak i uz, u srijedu navečer raspoloženog Moralesa, bio ponajbolji pojedinac "modre" momčadi.

U sučevoj nadoknadi vremena pomoćni sudac dobiva bocom u glavu, koja je doletjela s tribina, i glavni sudac Kralovec odsvirao je kraj. Čini se kojih 30-40 sekunda ranije nego je uistinu imao namjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo