ANTI ODBROJANI DANI / Dinamovi čelnici već prekrižili trenera Čačića?

U igrača nema strasti, a kapetan ne upravlja brodom! Jasan je bio za RTL Danas Mirko Barišić nakon iznenađujućeg poraza dinama u osmini finala hrvatskog kupa protiv Zadra. A vojskovođa Čačić, kojem je do jučer Mamić tepao, samo kaže: Očekujem kaznu, ali ne i otkaz!

31.10.2012.
18:59
VOYO logo

Preživio je noć na klupi, unatoč debaklu neviđenom koji je šokirao sve, a  osobito gazdu Mamića..

Strahujete li za svoju poziciju ?   

"Ja nemam od čega strahovati, jučer sam nakon te utakmice otišao u krilo svoje obitelji, unučadi, majke djece i oporavio sam se", govori trener Čačić nakon teške noći.

Ugled će Modri teško rekuperati, a to će mu u upravi teško oprostiti. Predsjednik Dinama za RTL Danas potvrdio je - Čačić se još drži, ali rastanak je blizu..

"Ako ekipa ne reagira na njega, ako ga ne slijedi, onda to znači da kapetan ne upravlja brodom. A to je jučer bilo vidljivo", jasan je MirkoBarišić.

Iako su kapetan broda i Uprava samo dan prije Zadra bili na istoj liniji..

Više vojskovođa nema pravo na sve, jer njegov je europski Dinamo srušio 17-godišnji StipePerica iz Zadra u kojem je sad glavna faca, osobito danas u školi. Mali Perica uživa, ali zato u Dinamu nema osmijeha..   

"Nema ni strasti nema ni agresije. Znate kad netko nešto radi bez volje", očajan je predsjednik Dinama.

"Smatram da sam od ove momčadi izvukao maksmimum, ali mislim da imam snage da se vratimo na ono što smo bili", optimističan je Čačić.

Trebat će mu snage jer već u petak dolazi Istra, a pravo na kiks više ne postoji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo