DINAMOVA POBJEDA ZABRINULA SRBE: / 'Čudo na Maksimiru zagorčalo život Zvezdi i Partizanu'

Image

Velika borba vodi se za plasman na rang listi klupskih koeficijenata

19.3.2021.
8:01
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama priredili su čudo nakon što su u uzvratnom susretu osmine finala Europske lige na stadionu Maksimir nakon produžetaka pobijedili Tottenham s 3-0 i tako nadoknadili poraz 0-2 iz prve utakmice.

Image
REGIJA BRUJI O POVIJESNOM USPJEHU DINAMA: /

'Senzacija. Oršić 'skuvao juhu od pevaca'. Dinamo raznio Tottenham'

Image
REGIJA BRUJI O POVIJESNOM USPJEHU DINAMA: /

'Senzacija. Oršić 'skuvao juhu od pevaca'. Dinamo raznio Tottenham'

Odmah nakon susreta srpski telegraf se zapisao: 'Što pobjeda Dinama znači za srpski nogomet: Čudo na Maksimiru zagorčalo život Zvezdi i Partizanu.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkurenti

Naime, radi se o velikoj borbi za što bolji koeficijent koji određuju sudbinu klubova u budućnosti kada su u pitanu kvalifikacije za europska natjecanja. Hrvatska i Srbija tu su veliki konkurenti.

"A tu nam situacija nije nimalo dobra pošto su Česi i Hrvati pobjedama Slavije iz Praga i Dinama iz Zagreba napravili veliki korak u namjeri da nas preskoče. Ne zna se koja je gora vijest za perjanice ovdašnjeg klupskog nogometa Zvezdu i Partizan, poraz Tottenhama na Maksimiru (3:0) ili debakl Rangersa (0:2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Hrvati su pobjedom Dinama zaradili još 400 bodova za svoj koeficijent, dok su Česi trijumfom u Škotskoj dobili 500. Srbija je trenutno na 16. mjestu s koeficijentom 26.750, Česi su 17. sa 26.400, dok su Hrvati 18. sa 26.275", piše Telegraf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija bi izgubila 16. mjesto eventualnim plasmanom Dinama ili Slavije u polufinale te bi srpski prvak kvalifikacije započeo iz prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Dinamo je pak izbacivanjem Tottenhama pretekao Kopenhagen na rang listi klupskih koeficijenata i tako su hipotetski postali potencijalni rivali Zvezde i Partizana u kvalifikacijama za ligu prvaka u 4. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolje bi bilo kada bi oba predstavnika, i hrvatski i češki, ispali u četvrtfinalu, jer bi u tom slučaju i Srbija dobila važan vjetar u leđa za narednu sezonu kada ćemo se boriti za 15. mjesto i dva sudionika u kvalifikacijama za Ligu prvaka u godinama koje dolaze", zaključuje Telegraf.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo