UKRAJINSKA LIGA /

Dinamo kiksao, Srna igrač utakmice

Image

Momčad Vukojevića i Sablića poražena je u gostima 2-1 kod Krivbasa, a Darijo je bio vrlo aktivan i učinkovit u 2-1 pobjedi svojeg Šahtara nad Metalurgom.

19.4.2009.
17:54
VOYO logo

Nogometaši kijevskog Dinama kiksali su u dvoboju 24. kola ukrajinske lige izgubivši na gostovanju kod osmoplasiranog Krivbasa iz Krivij Riga 2-1. Drugi je to prvenstveni poraz Dinama ove sezone na gostovanju, te tek treći u 24 ligaška kola.

Ognjen Vukojević i Goran Sablić odigrali su svih devedeset minuta u redovima gostujuće momčadi. Sablić je nesmotrenom reakcijom nakon kornera kumovao odlučujućem pogotku domaćih u 42. minuti. Odbio je loptu taman na udarac strijelcu Karpenku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je inače poveo preko Rumunja Ghioanea, da bi domaći izjednačili golom Motuza.

Kiksao zato u gostima nije Šahtar Darija Srne. U gradskom derbiju kod četvrtoplasiranog Metalurga iz Donjencka Šahtar je pobijedio također 2-1. Strijelci za aktualne prvake bili su Gladkij i Čeh Hübschman, dok je za domaće nakratko izjednačio Fernandes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario Srna proglašen je službeno igračem utakmice zbog vrlo aktivne i učinkovite igre po desnoj strani. U 87. je minuti zaradio žuti karton.

Na ljestvici pet kola prije kraja Dinamo ima još uvijek enormnih 12 bodova prednosti pred drugoplasiranim Šahtarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo