UEFA BLAGONAKLONA HRVATSKOM PRVAKU / Dinamo igra pred praznim Maksimirom

Image

Osim u Zagrebu, "modri" i na dva gostovanja neće moći računati na podršku s tribina. Umjesto 200.000 eura moraju platiti četiri puta manje.

28.1.2009.
14:09
VOYO logo

Disciplinska komisija UEFA-e ublažila je prvotnu kaznu Dinamu od 200.000 eura zbog izgreda navijača u Udinama, te na utakmicama protiv Spartaka i Tottenhama.

Zagrebački Dinamo kažnjen je s jednom domaćom utakmicom pred praznim tribinama, a na dva iduća europska gostovanja "modri" neće moći računati na pomoć svojih navijača. Aktualni hrvatski nogometni prvak mora platiti i 50.000 eura kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se žalio na odluku od 200.000 eura kazne predsjednik Uefa-ine Disciplinske komisije, u Dinamu su strahovali kako bi nova kazna mogla biti i teža, čak se spominjalo i izbacivanje iz Europe, no na koncu čelnici kluba mogu biti zadovoljni. Ponove li se izgredi navijača u iduće četiri godine, Dinamo će još jednu utakmicu morati igrati pred praznim tribinama maksimirskog stadiona.

Dinamo će tako postati prvi hrvatski klub koji će zbog kazne utakmicu nekog od europskih kupova igrati pred praznim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo