Ispovijest Argentinca / Di Maria: Uoči finala SP-a iz Reala su mi poručili kako ne smijem igrati!

Image
Foto: AP

Krilni napadač Argentine i novopečeni član Manchester Uniteda dao je poprilično senzacionalan intervju za argentinski radio America & Closs. U njemu je između ostalog, rekao kako ne zna 'koliko će još Ronaldo izdržati u Madridu', ali je i progovorio o kontroverznom pismu koje je dobio uoči finala SP-a u Brazilu.

6.9.2014.
16:40
AP
VOYO logo

Novopečeni krilni napadač Manchester Uniteda Angel Di Maria dao je poprilično senzacionalan intervju za argentinski radio America & Closs.

Njegov odlazak iz madridskog Reala popratile su brojne kontroverzije i upiranja prstom u svim smjerovima, no sada je i Argentinac odlučio objasniti što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Iz mojih usta sigurno nikad nije izašlo da želim napustiti Real Madrid, nikad to nisam rekao'', započeo je Di Maria, a zatim nastavio:

''Ikone kluba, Sergio Ramos i Ronaldo, znali su što želim i dali su mi svoju podršku u tome, no uplele su se više sile, a nisam siguran ni koliko Ronaldo još može izdržati u Madridu'', misteriozno je rekao Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađa se naravno, da Di Maria govori o lošim odnosima igrača i predsjednika uprave FlorentinaPereza, čije poslovne aktivnosti, svima je poznato, počivaju na marketinškim prioritetima ispred svih ostalih.

Upitan o odnosu s predsjednikom, Di Maria je rekao: ''Ne mogu vam puno reći o tome, nikad nismo vodili duži razgovor, uopće se nije pojavio na pregovorima o mom produženju ugovora tako da se o našem odnosu ne može pričati.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, daleko najzanimljivija i najkontroverznija izjava Argentinca bila je ona u kojoj se Di Maria vratio u početak srpnja, uoči odigravanja finalnog susreta SP-a u Brazilu protiv reprezentacije Njemačke:

''Na dan finalne utakmice protiv Njemačke stiglo mi je pismo iz Real Madrida u kojem je pisalo: 'Večeras nemoj igrati.' Pukao sam, bio je to užasan osjećaj, na mene je pao ogroman pritisak i u finalu nisam bio svoj'', završio je Di Maria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo