Zatvoren slučaj / Di Maria ipak bez kazne za sramotnu gestu na utakmici

Image
Foto: Youtube screenshot

Real je pokrenuo službenu istragu protiv di Marije, ali je brzo odlučio zatvoriti slučaj jer, prema priopćenju kluba, Argentinac 'nije napravio potez za koji treba biti kažnjen'.

9.1.2014.
15:28
Youtube screenshot
VOYO logo

Madridski Real neće kazniti svog nogometaša Angela di Mariju, koji je tijekom utakmice Primere protiv Celte na neprimjeren način uzvratio na uvrede navijača.

Real je pokrenuo službenu istragu protiv di Marije, ali je brzo odlučio zatvoriti slučaj jer, prema priopćenju kluba, Argentinac "nije napravio potez za koji treba biti kažnjen".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Di Mariju su zvižduci Realovih navijača na Bernabeu toliko iznervirali da se u trenutku kada je umjesto njega u igru ulazio Gareth Bale, uhvatio za međunožje, što je bila jasna poruka gledateljima, ali tako ne misli uprava kluba. Igrač je kasnije izjavio kako je njegov potez posljedica "trenutnog svraba u nezgodnom dijelu tijela, a ne poruka navijačima Reala", koji ga već odavno ne podnose jer smatraju da igra loše za ogromnu plaću.

Argentinac je u Real došao 2010. godine iz portugalske Benfice, a dosad je za Kraljevski klub odigrao 161 utakmicu i dao 31 pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo