LA GALAXY OSTAJE BEZ ZVIJEZDE / David Beckham ostaje u Milanu?

Image

Engleski nogometaš priznao je da želi ostati u redovima talijanskog giganta koji je za otkup ugovora pripremio pet milijuna eura.

28.1.2009.
12:56
VOYO logo

Nije dugo trebalo Davidu Beckhamu da prizna kako želi ostati u Milanu duže od dogovorena tri mjeseca s posudbe iz američkog LA Galaxyja. Obzirom da prijelazni rok traje do kraja mjeseca, Beckham se trebao izjasniti želi li ostati u Milanu ili ne.

I u talijanskom klubu zadovoljni su učinkom engleske zvijezde za čiji su otkup ugovora pripremili pet milijuna eura. Prihvate li u LA Galaxyju ponudu, ugovor s Milanom engleski bi nogometaš potpisao do lipnja 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometaš sam pod ugovorom i ja to poštujem. Samo priznajem da je mogućnost nastupanja za Milan nešto posebno. Igrati ovdje san je svakog nogometaša. Znao sam da ću se zabaviti ali nisam znao da ću se toliko zabaviti. Čudim se sam sebi kako sam se brzo uklopio u igru momčadi. Igračima ponekad trebaju tjedni ili mjeseci samo da bi shvatili kako nova momčad igra i uklopili se. Nešto slično sam osjećao samo u Manchester Unitedu", priznao je Beckham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo