posjet u istanbulu / Dario Šarić za RTL: 'San mi je završiti u NBA-u, ali i dalje idem korak po korak'

'San mi je završiti u NBA-u, ali i dalje idem korak po korak', poručio je to Dario Šarić, koji napokon uživa puno povjerenje u turskom Anadolu Efesu. Kako je prošao put od tribine pa sve do jednog od najboljih igrača istanbulske momčadi i gdje vidi reprezentaciju na nadolazećem Eurobasketu, ekskluzivno iz Istanbula donose Filip Brkić i Boris Jovičić

3.4.2015.
18:18
VOYO logo

Efes i Dario napokon se - vole javno! Početne trzavice su, kaže Šarić, prošlost, pa je tako s prosjekom od 10 koševa po utakmici izrastao u jednog od najboljih igrača istanbulske momčadi.

"Stvarno fantastično, bilo je malo teško u početku priviknit se na sve ali jednostavno ima tu igrača s naših prostora, Drapera znam, Jenninga znam tako da je ono ekipa super", rekao je Dario Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Super je i Dario, a znaju to i u Efesu. Iskusni centar Srbije Nenad Krstić prošao je sve i zato zna - Šarić je predodređen za sam vrh. 

"Dario je stvarno ekstra talent, što svi već u Europi znaju i u NBA-u naravno, ove godine je i draftan, svi znamo, mislim da je pred njim velika budućnost", rekao je Krstić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I veliki san, no zasad mu se nigdje ne žuri.

"San svakog košarkaša je jednog dana završiti u NBA-u tako je i moj san, ali jednostavno sam izabrao nekakvi put, ajmo stepenicu po stepenicu i još vjerujem u taj put", tvrdi Dario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Dario zaboravio ni na reprezentaciju. Rame uz rame sa sjajnim Mariom Hezonjom spremno prihvaća očekivanja, sve kako bi Hrvatsku vratili među najbolje.

"Ako nemaš nekakav teret, ako nemaš nešto što te vuče naprijed svaki dan, onda nema smisla ovaj sport, onda nema smisla ovaj život i tako za mene i nadam se za Marija. Koliko ga poznajem, isto tako da ćemo mi ono pokušati što je u našoj, jednostavno dati sve od sebe, jednostavno vratiti taj kult reprezentacije gdje nam je mjesto", dodao je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva velika prilika za to bit će ovogodišnji Eurobasket koji se igra u četiri zemlje. Svoju avanturu Hrvatska počinje upravo u Zagrebu.

"Talent imamo, imamo dobre igrače, imamo sad dobrog trenera isto tako da jednostavno nema razloga da ne napravimo rezultat", rekao je Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotad Dario ima posla u svom Efesu, već večeras igra odlučujuću utakmicu u Euroligi. Protiv Armanija bore se za ulazak u najboljih osam.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo