OPROŠTAJ OD VOZAČKE / Dario Šarić skrivio nesreću pa pao na alkotestu!

Image
Foto: PIXSELL

S obzirom da se radi o mladom vozaču zbog 'pada' na alkotestu i kategorije vozila u koju spada njegov terenac Grand Cherokee, silom zakona sigurno će izgubiti vozačku dozvolu na nekoliko mjeseci.

19.11.2012.
15:25
PIXSELL
VOYO logo

Najtalentiraniji europski košarkaš DarioŠarić skrivio je prometnu nesreću u noći na subotu u rodnom Šibeniku u kojoj su oštećena tri automobila. Sudar se dogodio u Ulici Karla Vipauca, a 18-godišnji košarkaš bio je pod blagim utjecajem alkohola.

Tvrdi kako je u krvi imao između 0,2 i 0,3 promila alkohola u krvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije razlog zbog kojeg sam skrivio nesreću. Popio sam samo jedno pivo", rekao je Šarić za 24sata.

S obzirom da se radi o mladom vozaču zbog pada na alkotestu i kategorije vozila u koju spada njegov terenac Grand Cherokee silom zakona sigurno će izgubiti vozačku dozvolu na nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam pobjegao, niti sam vozio prebrzo. Čekao sam desetak minuta hoće li se pojaviti vlasnici vozila koja sam oštetio ili policija, a kako nitko nije dolazio, ostavio sam na oštećenom vozilu ceduljicu sa svojim brojem telefona", izjavio je Šarić.

Policija je, međutim, drugačije utvrdila činjenice navedenog prometnog incidenta, a protiv mladog vozača će podnijeti prekršajnu prijavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo