ZAJEDNO U RATU, ZAJEDNO U MIRU / Dan otvorenih vrata u Maksimiru

Na Maksimiru će u nedjelju biti odigrane četiri revijalne utakmice na kojima će snage odmjeriti novinari, estradnjaci, nogometne legende i branitelji.

29.5.2010.
15:29
VOYO logo

U sklopu obilježavanja Dana branitelja Grada Zagreba, na stadionu u Maksimiru u nedjelju će biti odigrane četiri revijalne utakmice. Manifestacija pod geslom "Zajedno u ratu, zajedno u miru" počinje u 15 sati i ulaz je besplatan, a gledatelje će dočekati koreografija koju pripremaju Dinamovi navijači, a svoje nogometno umijeće pokazat će brojni novinari, estradnjaci, nogometni veterani i branitelji.

Na travnjaku će snage odmjeriti novinari RTL-a i HTV-a, estradni umjetnici sa "sjevera" i juga", te branitelji Prve i Druge gardijske brigade sa svojim kolegama iz Četvre brigade. Najatraktivnija, ali i najsimboličnija utakmica bit će ona između legendi Dinama i Hajduka koja počinje u 17:45 sati, a na kojoj ćemo se moći podsjetiti na slavne dane hrvatskog klupskog nogometa uz Vabeca, Kranjčara, Cvitanovića i drugih s jedne strane, te Šurjaka, Cukrova, Andrijaševića i ekipe s druge strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo