naše gore list / Damir Mašić ide u Italiju po prve bodove u CEZ-u

Image

Među vrlo uglednim “brdašima” iz Europe, odlučio je okušati snage i naš Damir Mašić sa svojim MITSUBISHI Lancerom EVO IX

15.5.2015.
21:05
VOYO logo

Na sjeveroistoku Dolomita u Italiji, nedaleko od Udina, 16. i 17.05. održava se legendarna 46. međunarodna automobilistička brdska utrka Verzegnis/Sella Chianzutan – International Hill Climb Championship.  Na ovoj izuzetno brzoj i atraktivnoj stazi okupljaju brojni vozači iz cijele Europe. 

Utrka se uz talijansko, austrijsko i slovensko prvenstvo boduje i za Prvenstvo CentralnoEuropske Zone (FIA CEZ)  što je bilo dodatno jamstvo za veliki broj prijava stoga su zadnjih dana pred utrku organizatori zaprimili preko 330 prijava od vozača iz cijele Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među vrlo uglednim “brdašima” iz  Europe, odlučio je okušati snage i naš Damir Mašić sa svojim MITSUBISHI Lancerom EVO IX. 

U jednom od najboljih MITSUBISHIA “devetki” u Europi, pripremljenom kod vizionara bez kompromisa, slovenca Saše Mraka, Damir odlazi osvojiti prve bodove u prvenstvu CEZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedeći vikend Hrvatska je domaćin utrke koja se vozi za Prvenstvo CentralnoEuropskeZone (FIA CEZ). 

Na stazi Malačka iznad Splita održava se 18. Nagrada Malačke te hrvatsku očekuje veliki broj vozača iz cijele Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je Damir sa svojim Mitsubishiem koji je barem 300-tinjak konja slabiji od no limit vozila iz E1 grupe ove sezone vrlo blizu Kraincu i Dimitrijeviću očekujemo samo dobre vijesti s njegovih nastupa.

“Odlična staza, veliki broj hrvatskih navijača  i jaka konkurencija su mi motiv koji me potiče da stisnem još malo gasa kada razum počne govoriti suprotno. Auto mi je izuzetno dobro pripremljen i daje mi sigurnost da će držati cestu i na najopasnijim i najbržim zavojima. Bude li kiše velike su šanse ponoviti rezultat iz 2013 sa utrke Cividaleu kada sam osvojio drugo mjesto po izuzetno lošem vremenu-No mercy!!!”- rekao je Damir spremajući svoju omiljenu kacigu uz ostalu natjecateljsku opremu i krenuo na  utrku u Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo