presica nakon nigerije / Dalić računa na svoje igrače: 'Rakitić će iduća tri dana biti moj pomoćnik'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Jedno od pitanja za našeg izbornika glasilo je hoće li i u kojoj mjeri od svojih igrača potražiti savjete uoči Argentine, a on je istaknuo ulogu Ivana Rakitića

17.6.2018.
18:06
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Dan nakon pobjede nad Nigerijom izbornik Zlatko Dalić održao je presicu za medije na kojoj je istaknuo kako je zadovoljan pobjedom, ali kako pravi izazovi tek dolaze. 

Sljedeći protivnici Hrvatske Argentinci su, podsjetimo, na otvaranju podbacili i odigrali neriješeno s Islandom, ali činjenica je da su i dalje izrazito opasni pogotovo zbog činjenice da ih predvodi ponajbolji igrač svijeta Leo Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno od pitanja za našeg izbornika glasilo je hoće li i u kojoj mjeri od svojih igrača potražiti savjete, budući da je dosta njih dijelilo ili još uvijek dijeli svlačionicu s pojedinim Argentincima.

"Naravno, Rakitić će sljedeća tri dana biti moj pomoćnik. Sigurno ćemo potražiti pokoji savjet o tome kako zaustaviti Messija. Ja inače uvijek pitam svoje igrače oko takvih stvari i oko svih drugih stvari, volim otovrenu komunikaciju i prihvaćam svaki savjet. Sve što Messi ne voli, to će meni Ivan reći. Iskoristit ću sve moguće informacije. Isto tako pomoći će i Luka i Kovačić. Oni su igrali protiv njega i sigurno ih je Zidane za takve stvari pripremao", izjavio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo