Donacija u prave ruke / Dacia Duster za HGSS

Image

Nakon odličnih rezultata koje je prethodne dvije godine donijela njihova suradnja, Dacia je HGSS-u uz već postojeća dva, dala na korištenje i treći Dacia Duster

8.10.2015.
20:30
VOYO logo

Ključeve auta voditelju HGSS-a g. Vinku Prizmiću na Paklenici tijekom vježbe, predao je direktor prodaje zastupnika marke Dacia, tvrtke Renault Nissan Hrvatska, g. Nenad Pleteš. „Prošle smo se godine uporabom dvaju Dustera iz prve ruke uvjerili da je Dacia Duster unatoč povoljnoj cijeni čistokrvan terenac.

Zahvaljujući njegovoj okretnosti i terenskim sposobnostima, možemo brže i lakše prići teže dostupnim mjestima nesreće čime se uvelike smanjuje vrijeme potrebno za dolazak do unesrećenih. Ovisno o njihovim ozljedama i vremenskim uvjetima, brzina može biti odlučujući faktor u njihovu preživljavanju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim je riječima Vinko Prizmić, predsjednik HGSS-a, opisao važnost uporabe odgovarajućih vozila za uspješno obavljanje zadaća. „Zbog pouzdanog rada i niskih troškova uporabe, spasioci su otkupili oba prošlogodišnja Dacia Dustera, tako da ih HGSS sada u svom voznom parku ima ukupno pet koji će nam sljedećih godinu dana pomagati u akcijama spašavanja”.

Od tri donirana Dacia Dustera, jedan je stalno na raspolaganju helikopterskoj službi HGSS-a u Splitu, a drugi i treći se koriste prema potrebama za spašavanje u cijeloj Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo